
Suché červené víno od Louis Max, tradičního vinařství z Bourgundska. Languedock, 13,5% alk. 2018 Tradiční naturální Pinot Noir zpracovaný tak aby se co nejvíce přiblížil charakteru své domovské oblasti Bourgundska. Rubínově červené víno s ovocnou aromatickou a intenzivní chutí třešní, višní v čokoládě a tropického koření.

6 měsíců na dubových sudech. Zábavné, svěží a ovocné víno pro každodenní příležitost. Intenzivní, s ovocným aroma černého ovoce a koření Teplota podávání 16°C

Hrozny jsou sklízeny pouze tehdy, když bylo dosaženo dokonalé zralosti a následně jsou těsně před fermentací pečlivě ručně tříděny. Fermentace probíhá v dřevěných sudech po dobu 20 dní. Stárnutí v dřevěných kádích kolem 6 měsíců. Hluboká, tmavě červená barva. Pěkné aroma malých červených a černých plodů (jahody, maliny, ostružiny) a květinové tóny jasmínu a pivoňky. Silné, přesto elegantní, plné víno s hladkými tříslovinami. Hodí se k červeným masům s tmavou omáčkou, zvěřinovému guláši, pečeným masům, sýrům typu Camembert a sýrům s modrou plísní. Teplota podávání 17 °C.

12 měsíců na dubových sudech. Hustě červená barva s fialovými odlesky na okraji, intenzivní a poměrně pikantní vůně zralých černých bobulovin s dotekem kůže se zjemní při ochutnání a pak síla obou odrůd vyrazí na povrch, víno je stále lehce kouřové díky sudu, ale výrazné ovocné tóny s dobře zakomponovanými taniny dominují Archivace 5-7 let. Ideální kombinací je červené maso, drůbež, guláš a sýry. Teplota podávání 18°C

Barva černých třešní, které se objeví i ve vůni společně s podzimními bobulemi jako důkaz dobře zapracovaného bariku, poměrně květinové, Cabernet Sauvignon a Syrah dokoření ovocný charakter Grenache se závěrem jemné přírodní kyselinky. Teplota podávání 16°C

Temně červené víno s aroma černého rybízu, ostružin, stromové kůry; s plnou intenzivní chutí navazující na vůni, vyšší tříslovinou jež vhodně doplňuje svěží kyselinky a plné tělo v dlouhém intenzivním závěru. LES TERRES CHAUDES: Anjou Saumur-Val de La Loire, AOC, 2010, 12,5% Alk By Vol, 0,75 l, 100% Cabernet Franc

Zrání pouze na nerezovém tanku. Velmi vysoká barva vína. Malbec přináši plnost a tříslovinu. Merlot ovocnost a jemnost. Výsledné víno je harmonické, středně plné s převažující ovocností. Minerální dozvuk.

Temně červené víno s aroma černého rybízu, ostružin, stromové kůry; s plnou intenzivní chutí navazující na vůni, vyšší tříslovinou jež vhodně doplňuje svěží kyselinky a plné tělo v dlouhém intenzivním závěru. Víno se hodí zejména k tmavým masům, zvěřině, kořeněným omáčkám a starým sýrům typu gouda. Teplota podávání 18°C

Středně plné červené víno s ovocným projevem a lehčím tělem. Zrání na nerezovém tanku.

Rubínově červené víno se svěžím aroma lesního ovoce a vyváženou plnou chutí višní v čokoládě, vanilky a černého koření v dlouhém závěru. Víno dozrává 12 měsíců na dubových sudech Barrique. Teplota podávání 18°C